Affärsutvecklare Bostad

Affärsutvecklare Bostad till Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision – Alla vill leva i vår stad.

I takt med att vår bostadsaffär växer söker vi nu en Affärsutvecklare som kommer att vara delaktig i Atrium Ljungbergs fortsatta resa som en innovativ bostadsaktör på den svenska marknaden. Har du tidigare erfarenhet inom bostadsutveckling och vill vara med och utveckla Vår stad? – en stad där alla vill leva! Skicka in din ansökan redan idag!

Atrium Ljungberg har idag flera fina pågående eller planerade bostadsprojekt i Sickla, Hagastaden, Slakthusområdet samt Gränbystaden i Uppsala. Våra möjliga byggrätter uppgår idag till ca 3800.

I allt vi gör utgår vi från våra strategier för ”Vår stad”, där vi tydliggör bostädernas roll och vilka mervärden de bidrar med. För att lyckas bygga de bästa bostäderna arbetar vi efter en ledstjärna. Vi kallar den ”Alltid en tanke till”. Det betyder att vi aldrig nöjer oss med bra nog. Vi tänker alltid till lite extra för att göra våra bostäder och vår stad ännu bättre. Det kan handla om allt från något litet till något stort – en omtanke, en lyckotanke, en eftertanke. Något som får dig att känna: Tänk att just jag bor här!

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Affärsutvecklare Bostad har du som uppdrag att realisera våra möjliga bostadsprojekt. Du är drivande och delaktig genom hela bostadsprojektet och ingår i en styrgrupp som även består av styrgruppsordförande, projektledare, bostadscontroller, försäljningsansvarig och förvaltning. Du ansvarar för att driva detaljplan, konceptuellt forma projektet och har ett övergripande ansvar genom försäljning, tillträde och fram till överlämnande av eventuell bostadsrättsförening. Du kommer exempelvis att:

  • Fastställa projektmöjlighetens idé, vision och affär.
  • Ta fram underlag för investeringsbeslut.
  • Tillskapa byggrätter genom att driva detaljplaner samt aktivt arbeta med programhandling.
  • Genomföra marknads- och omvärldsanalyser samt samverka både med interna och externa parter såsom bland annat kommuner, konsulter, arkitekter och med potentiella kunder.
  • Kontinuerligt ha avstämningar med Affärsutvecklingschef Bostad gällande möjliga affärer mm.

Du utgår från vårt fina huvudkontor i Sickla men du kommer självklart även tillbringa mycket tid ute på dina projekt.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta inom bostadssegmentet med affärs-/fastighets/projektutveckling. Vi ser gärna att du har ansvarat för större bostadsprojekt där du bl a drivit detaljplaner. Du har med fördel erfarenhet av olika upplåtelseformer men framför allt ser vi att du har arbetat med utveckling av bostadsrätter. I och med din gedigna erfarenhet ser vi även att du är duktig på att forma projekt konceptuellt, har ett öga för affären och är van vid kalkyl- och budgetarbete. Utöver din arbetslivserfarenhet har du en för tjänsten relevant universitets-/högskoleutbildning, exempelvis inom samhällsbyggnad eller likvärdig.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint engagemang och stark drivkraft att påverka utvecklingen av framtidens stads- och bostadsutveckling. Du är kreativ och har lätt för att tänka nytt samtidigt som du har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du håller dig uppdaterad om marknadstrender och visar på en stor affärsförståelse i ditt arbete. Eftersom rollen innefattar stora kontaktytor, internt såväl externt, är du duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du är vidare duktig på samverkan och du delar vår uppfattning om att det är just tillsammans med andra som man skapar bästa möjliga resultat. Du är kommunikativ och har förmågan att få flera parter att arbeta mot samma idé och vision. Du brinner för stadsutveckling och är en visionär kring framtidens bostäder.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med A-Talent Search. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin