Affärsutvecklare till Veidekke

Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar till vara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

Affärsutvecklare till Region Bygg Väst

Region Bygg Väst utökar sin verksamhet med en affärsutvecklare med ansvar för projektutvecklingsaffärer i samarbete med externa fastighets/projektutvecklingsaktörer inom segmenten bostäder och kommersiella fastigheter. Rollen som affärsutvecklare innebär att bygga upp en kontinuerlig projektvolym över tid där du aktivt kommer medverka till utveckling av Veidekkes affärserbjudande tillsammans med övriga projekt- och affärsutvecklare. Ditt arbete kommer bidra till att på sikt bygga en organisation som kan möta framtida behov. I tjänsten arbetar du nära region- och arbetschefer och du biträder dem också i kund- och marknadsarbetet. I rollen har du budget- och resultatansvar för projektutvecklingsaffären

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • identifiera och utveckla projekt från projektidé till detaljplaner
  • driva affärsutveckling i nära samarbete med Regionchef Väst
  • Initiera affärer och upprätta avtal (samverkans-, markanvisnings- och optionsavtal, joint venture m.fl.) med externa fastighets/projektutvecklingsaktörer och kommunala aktörer
  • ackvisition av mark med ett strukturerat och kreativt arbetssätt
  • samordna marknadsarbetet med marknadsplaner, kundplaner och kundevent

Kvalifikationer

Vi efterfrågar akademisk utbildning motsvarande civilingenjör inom samhällsbyggnad, civilekonom, alternativt erfarenhet av att driva eget företag. Vi ser gärna att du har ca 10 års branscherfarenhet, gärna från en tidigare anställning som affärsutvecklare alternativt projektutvecklare på beställarsidan.

Din profil

Veidekke är det stora, lilla företaget med muskler, men som alltid låter hjärtat visa vägen. Vi söker dig som håller med om våra värderingar; Profesjonell, Redelig, Entusiastisk och Grensesprengande. För rollen som affärsutvecklare ser vi gärna egenskaper som affärsinriktad, eget driv, initiativrik och lyhörd. Du har ett etiskt synsätt, är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Rollen passar dig som gillar att nätverka och knyta nya kontakter samt att utveckla nya affärer. Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett bolag med mycket framåtanda och med tydliga mål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda. Här får du en fin möjlighet att arbeta i en fri och kreativ roll där du styr din egen arbetsvardag. Rollen passar perfekt för dig som trivs att göra affärer och att arbeta strategisk med många kontaktytor.

Ansökan

Frågor om tjänster besvaras av Maria Lindahl på maria.lindahl@asearch.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen att skicka in din ansökan!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin