Continuous Improvment Expert till E.ON

E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. Verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar för deras kunder. Utöver Sverige har E.ON koncernen verksamhet i Danmark, Tyskland, Norge, Storbritannien, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Italien, Österrike, Slovenien, Kroatien, Slovakien, Tjeckien, Ungern, Polen, Rumänien och Turkiet.

E.ONs mål är att förbättra människors liv. Det gör man genom att ge samhället energin som behövs för att vardagen ska fungera för alla. Samtidigt arbetar man hårt för att energin ska användas smartare för att vårda jordens resurser. E.ON driver omställningen till förnybar energi och ett elektrifierat samhälle och med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. På E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. De har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med deras kunder och partners skapar de superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.

E.ON levererar el, värme och smarta energilösningar till ungefär 1 miljon privat- och företagskunder kunder i Sverige. På företaget jobbar runt 2100 engagerade medarbetare och det svenska huvudkontor och sätet för styrelse finns i Malmö. 

 

Continuous Improvement Expert- Operational Excellence

Som Continuous Improvement Expert ansvarar du för att identifiera förbättringsområden och hitta lösningar genom hela end-to-end kedjan av bolagets processer. Det här innebär att använda data och statistik för att hitta pain points och lösningar som du sedan genomför tillsammans med verksamheten, där du äger förbättringsprocessen, och verksamhet äger lösningsimplementationen. Det här kan exempelvis handla om att utveckla kundresor, processer inom backoffice, frontoffice eller sales.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete inom Operational Excellence. Du har kunskaper inom någon av metodikerna LEAN Six Sigma, Kaizen, WCM, DMAIC eller liknande kompetens, som du gärna kombinerar med ett datadrivet mindset och god förmåga att använda siffror i ditt lösningstänk. Relevant branschvana är meriterande men inte ett krav.

Rollen kräver goda kunskaper i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och energisk som jobbar för att underlätta, stödja och driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter genom hela processkedjan.

Vi söker dig som är driven person med bra analysförmåga som gillar att arbeta strukturerat med hög fokus på kvalitet samt har förmåga att se helheten och att arbeta långsiktigt. Du är uthållig och van att driva processer och förändring och få genomslagskraft i organisationen.

Vad erbjuder E.ON

  • Möjlighet till personlig utveckling.
  • Frihet under ansvar.
  • Flexibilitet
  • Ett företag som tar klimatfrågan på största allvar och tror på handling -här och nu.
  • Du får vara med och göra skillnad.
  • En anställning i en organisation med tydliga visioner inom hållbarhet och satsar långsiktigt.
  • Möjliggörande för såväl karriärmässig och personlig utveckling, som för fritid och familjeliv.
  • En utvecklande och förändringsbenägen arbetsmiljö med många spännande projekt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av maria.lindahl@atalent.se

 

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin