Entreprenadsäljare till Aarsleff Pipe Technologies

Aarsleff

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8 600 engagerade medarbetare och har en omsättning på 21 miljarder SEK.

Aaarsleff Pipe Technologies

Aarsleff Pipe Technologies arbetar med schaktfri ledningsförnyelse i mark och relining i fastigheter. Idag är man 130 anställda i Sverige. Det svenska bolaget ingår i den internationella gruppen Aarsleff Pipe Technologies med fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, Finland, Polen, Holland & Balticum. Gemensamt förfogar man över en stor maskinpark för Pipe Technologies och delar erfarenheter kring olika tekniker. Det finns en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar alla liner efter beställning.

Vi söker nu en Entreprenadsäljare till affärsområde Mark på Aarsleff Pipe Technologies i Kungsängen, Stockholm. I rollen kommer man att jobba mot region nordöst.

 

Entreprenadsäljare

I denna roll kommer du att fokusera markförlagda ledningar och jobba mot kommuner, industrier, entreprenörer mfl.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

  • Framtagande av marknadsplan för sitt område
  • Proaktiv bearbetning av såväl nya som befintliga kunder
  • Försäljnings- och marknadsaktiviteter i tilldelat geografiskt marknadsområde
  • Information till marknads- och försäljningschef om försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter
  • Koordinering med övriga i marknadsavdelningen
  • Koordinering och samarbete med produktionsavdelningen inom det egna marknadsområdet

 

Utbildning

Grundutbildning motsvarande gymnasiet med inriktning Mark/VA eller erfarenhet från liknande befattning med motsvarande inriktning. Högskoleutbildning anses meriterande.

Erfarenhet och kunskap

Vi ser helst att du har arbetat några år som säljare, gärna med en erfarenhet från offentlig upphandling. Det anses meriterande om du sedan tidigare har kunskap inom entreprenad juridik.

 

Personliga egenskaper

Du är van att arbeta mot deadlines och trivs när du på ett självständigt sätt kan driva uppgifter/projekt framåt då det är viktigt att ta ett helhetsansvar för affären hela vägen. Du behöver ha ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt som innefattar god uppföljning. Du är även kommunikativ då rollen innebär mycket dialog med såväl interna medarbetare som kunder. I rollen är det av vikt att du har en ekonomisk förståelse med ambitionen att nå goda resultat. I övrigt är du en social person som värdesätter långvariga affärsrelationer.

 

Aarsleff erbjuder

Som entreprenadsäljare hos Aarsleff erbjuds du en rörlig och fri roll i ett bolag som växer. Inom Aarsleff sker produktutveckling kontinuerligt genom egen tillverkning och du får här möjligheten att sälja en innovativ och kundanpassad produkt som har den senaste tekniken. Till din hjälp har du kollegor med gedigen erfarenhet och kunnande inom branschen.

 

Ansökan

Frågor om tjänster besvaras av Maria Lindahl, rekryteringskonsult på A-Talent Search, maria.lindahl@atalent.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen att skicka in din ansökan!

 

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin