Filialchef

Fluckinger Transport är ett familjeägt företag som drivits av familjen Fluckinger i mer än 30 år. Sedan 2012 är det andra generationen som fortsätter utveckla transportbolaget med entusiasm, ansvarskänsla och socialt engagemang. Företagets framgång bottnar i engagemanget för bästa kvalitet, absolut kundfokus, stor innovativ styrka och långsiktiga arbetsrelationer med de anställda vilket främjar lagandan. Varje kund och varje jobb behöver en individuell lösning och ambitionen är att inte bara uppfylla förväntningarna utan överträffa dem.

Med säte i hjärtat av Europa planeras destinationer enligt kundernas önskemål. Rutten från och till Skandinavien bildar bolagets huvudsakliga verksamhet och företagskontoren i Volders och Eskilstuna är knutpunkter för lagring och omlastning av gods. Fluckinger Transport har 250 anställda och en flotta på 220 lastbilar för både allmän godstransport och skräddarsydda transportlösningar. 39 500 transporter genomförs varje år.

I Volders i Österrike finns huvudkontoret och transitnavet med 37.000 kvm kontorsytor, kort- och långsiktiga lagringsanläggningar, reparationsverkstad och drivmedelstation. I Eskilstuna, 10 mil väster om Stockholm, finns ett logistikcenter med 12.000 kvm lokaler inklusive lagerlokaler.

 Filialchef, Eskilstuna

Som filialchef har du ansvar för den operativa verksamheten på anläggningen i Eskilstuna, inklusive en medarbetare, och för genomförandet av ledningens förväntningar på anläggningen, i nära samverkan med ledningen i Österrike.

Dina arbetsuppgifter omfattar den dagliga hanteringen av logistikcentrets operativa verksamhet. Det handlar främst om logistiska och organisatoriska uppgifter som att ta emot lastbilarna som kommer och går och hjälpa till med omlastning, ta kontakter för att hitta lösningar för befintliga kunders transporter och skapa nya affärer/kunder samt en del administrativa uppgifter. Jobbet är mycket varierande i en internationell arbetsmiljö för en modern, framgångsrik och familjär arbetsgivare.

Din profil

•        Bakgrund inom logistikbranschen.

•        Flerårig yrkes- och gärna även ledarerfarenhet.

•        Vana vid att arbeta praktiskt i en liknande typ av position med ansvar.

•        Teknisk förståelse.

•        Flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande.

•        Jordnära och en lagspelare med öppet sinne.

•        God kommunikationsförmåga och kan interagera med olika personer i olika situationer.

•        Problemlösningsförmåga och kan hantera utmaningar.

•        Välorganiserad och effektiv.

•       Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är en fördel.

•       Har truckkörkort eller är villig att skaffa ett.

Ansökan

Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar Fluckinger Transport med A-Talent Search och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på  helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221.

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin