Förvaltare Handel Uppsala

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision – Alla vill leva i vår stad.

Förvaltare Handel, Uppsala

Atrium Ljungberg är mycket engagerade i Uppsalas utveckling, både i city och i Gränbystaden. Mitt i Uppsala city äger Atrium Ljungberg Forumkvarteret med stort flöde till och från Uppsala resecentrum. 2018 avslutades ett omfattande ombyggnadsarbete där platsen utvecklats till ett urbant innerstadskvarter som numera innehåller attraktiva kontor, butiker i bottenvåningarna, ett starkt restaurangerbjudande samt bostäder. Gränbystaden och närliggande områden är den mest expansiva delen av Uppsala. Under de senaste åren har man genomfört en rad stora utvecklingsprojekt, alla med syfte att skapa en stadsmässighet med en blandning av handel, kontor, bostäder, service och kulturverksamheter.

Nu söker vi en person till rollen som Förvaltare Handel i Uppsala, en spännande möjlighet för dig som är affärsmässig och riktigt duktig på att skapa goda relationer. Här får du medverka till att skapa en variation av innehåll för ett stadsliv där alla människor trivs, känner trygghet och inspireras.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Du bidrar aktivt till affärsmässiga beslut och säkerställande av lönsamhet med målet att Atrium Ljungberg ska bibehålla sin ledande position som fastighetsägare inom handel.
 • Du utformar affärsplaner, budget och prognoser tillsammans med fastighetschefen.
 • Du säkerställer att Atrium Ljungberg känner sina kunder inom handel och deras verksamhet så väl att man på bästa sätt möter deras behov.
 • Du verkar för att uppnå hög kundtillfredsställelse genom att säkerställa att hyresgäster till marknadsmässiga villkor har lokaler anpassade efter verksamhet och behov samt ett gott samarbete med Atrium Ljungbergs team.
 • Du utvecklar och upprätthåller starka relationer med hyresgäster för att vinna deras förtroende och förstå deras affärsmässiga realitet.
 • Du arbetar proaktivt, i samarbete med Leasing Manager, för att uppnå de uppsatta budgetmålen för uthyrning och driver leasingprocessen tillsammans med Leasing Manager.
 • Du finns närvarande och tillgänglig i Gränbystaden och Forumkvarteret.
 • I samarbete med marknadsansvarig ansvarar du för regelbunden information till hyresgäster genom nyhetsbrev och aktuell information i fastigheten samt organiserar och deltar i kundevent.

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Erfarenhet som förvaltare i en motsvarande roll inom handel, alternativt arbetar du på hyresgästsidan och har god erfarenhet av resultatansvar.
 • Erfarenhet av retail-affären, dvs förstår handels-, service- och restaurangverksamheter samt ”vardagen på golvet”.
 • Goda kunskaper om fastighetsbranschen och hyresjuridik.
 • Förhandlingserfarenhet och förstår ekonomin i retail-affären.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har stark kommersiell förståelse och affärssinne samt god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du har analytisk förmåga för att kunna hantera ekonomiska data och affärsplaner. Du tänker kreativt och lösningsorienterat samt skapar framdrift i arbetet. Du har både förmåga och vilja att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med A-Talent Search. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så du är välkommen att ansöka redan idag. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@atalent.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin