Förvaltningsansvarig Handel, Sickla

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision – Alla vill leva i vår stad.

Förvaltningsansvarig Handel i Sickla

Sickla är idag arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. Nybildade techbolag och internationella industrijättar inspireras av varandra i livfulla kvarter där moderna kontor samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service. Varje år har Sickla 14 miljoner besökare i köpkvarteren som därmed är Sveriges 3:e största köpcentrum med totalt 80 000 kvm handelsytor. Flera byggprojekt är i gång och i och med att tunnelbanan förlängs till Sickla finns det ännu större möjligheter att utveckla stadsdelen. I en banbrytande satsning har Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City i just Sickla – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. Det nya området kommer att erbjuda en pulserande, urban miljö med en mix av arbetsplatser, bostäder, restauranger och butiker, allt uppfört i trästomme. 

Nu söker Atrium Ljungberg en person till rollen som Förvaltningsansvarig Handel, en unik, utmanande och kittlande möjlighet för dig som är affärsmässig och riktigt duktig på att skapa goda relationer. Här får du medverka till att skapa en variation av innehåll för ett stadsliv där alla människor trivs, känner trygghet och inspireras.

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Förvaltningsansvarig Handel jobbar du nära dina hyresgäster och är delaktig i att fatta rätt affärsmässiga beslut och säkerställa god lönsamhet för handelsytorna i Sickla.

 • Du bistår Fastighetschefen med att utforma affärsplan, budget och prognos.
 • Du samverkar med förvaltningsteamet för att mål enligt budget och årsplan ska uppnås för de fastigheter som ingår i området.
 • Du bygger, utvecklar och upprätthåller mycket goda kundrelationer och är ytterst kundansvarig för dina hyresgäster.
 • Du verkar för en hög grad av kundtillfredsställelse genom att jobba för att kunderna ska uppleva att de har rätt hyra, rätt storlek, rätt läge och rätt samarbete med Atrium Ljungberg.
 • Du har hyresgästansvar för utvalda hyresgäster vilket exempelvis innebär omförhandlingar, kundmöten, kundvård.
 • Du ger löpande information till hyresgäster, såsom nyhetsbrev och aktuell information i fastigheten samt arrangerar kundevent.
 • Du verkar proaktivt för ett aktivt uthyrningsarbete med god framförhållning, som ett led i att nå uppsatt budget tillsammans med Affärsområde Leasing.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har:

 • God erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller detaljhandeln, troligen som förvaltare/uthyrare av handelsfastigheter och/eller liknande som t ex centrumchef eller etablerare
 • God kännedom och kontaktnät i större detaljhandelsföretag/kedjorna
 • God förståelse för hyresgästen och dess affärsbehov
 • God förståelse för förvaltningsaffären
 • Mycket gott affärsmannaskap och dokumenterad erfarenhet av förhandling
 • Erfarenhet från att medverka i projekt och/eller bygga en plats är meriterande
 • YH-utbildning inom förvaltning eller motsvarande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är bra på att skapar goda relationer och bygga nätverk, både externt och internt. Du trivs och fungerar väl i sociala sammanhang. Har en positiv attityd och skapar framdrift i ditt arbete. Du har god förmåga att planera och organisera och arbetar gärna strategiskt. Du är en god beslutsfattare som har lätt för att ta in information och kunskap för att säkra goda resultat. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har ett öppet sinne och förmågan att tänka kreativt och vara lösningsorienterad. Du fokuserar på kundbehov.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med A-Talent Search. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så du är välkommen att ansöka redan idag. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@atalent.se eller researcher Isabella Katz, isabella.katz@atalent.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin