Key Account Manager

Würth Elektronik Circuit Board Technology har specialiserat tillverkning av mönsterkort från små till medelstora beställningar och företaget har över 1 000 anställda. Största delen av de anställda arbetar i de tre tyska produktionsanläggningarna. Varje dag går mer än 120 nya mönsterkortsdesigner genom företagets produktionslinje. Företaget har mer än 4 000 kunder allt från stora företag till enmansdesignkontor. Förutom att ge personligt stöd genom ett tätt nätverk av mer än 100 anställda på säljkåren och intern personal har kunderna också möjlighet att köpa mönsterkort online via företagets webbshop.

Internationalisering är en viktig strategisk aspekt för Würth Elektronik kretskortsfilial. Würth Elektronik har därmed egna sälj- och arbetsförberedande team som är permanenta fixturer i många länder i Europa och Indien.

Grundandet av ett internationellt försäljningsbolag 2021, ”Würth Elektronik CBT International GmbH”, markerar ytterligare en milstolpe i internationaliseringen av Würth Elektronik division Circuit Board Technology. De europeiska säljteamen kommer att konsolideras och utökas inom ramen för detta aktiebolag. De internationella kunderna rör sig därmed ännu mer i fokus. År 2021 firar Würth Elektronik-koncernen sitt 50-årsjubileum. Internationaliseringen har sedan starten varit en viktig strategisk aspekt för divisionen Printed Circuit Board. Würth Elektronik utvecklar och optimerar kontinuerligt produktionsprocesser och är också starkt involverat i forskning och utveckling av banbrytande teknologier, tillverkningsprocesser och material. Idag betjänar företaget mer än 4 000 kunder i 50 länder inom alla områden av elektronikindustrin.

Würth Elektronik är en högpresterande organisation med mycket driv där individens insats märks och också lyfts fram. Bolaget har högt i tak och korta beslutsvägar. Würth Elektronik erbjuder ett gediget introduktionsprogram med kollegor både i Sverige och centralt i koncernen. Arbetsmiljön inom Würth Elektronik präglas av högt engagemang och god laganda. Du erbjuds en fri roll med hemmakontor och möjlighet att styra dina arbetstider. 

Vad erbjuder Würth Elektronik CBT International

Enastående företagskultur som sätter stort värde på ömsesidig aktning och laganda. Man får arbeta i små regionala team i nära samarbete med huvudkontoret i Niedernhall, Tyskland. Du får jobba i en internationell arbetsmiljö med filialer över hela världen och medarbetare från olika kulturer.

Fältsäljare till Würth Elektronik CBT International

Würth Elektronik har en god tillväxt i Sverige och vill nu utöka sitt team i Sverige med en driven Fältsäljare.

Dina arbetsuppgifter

  • Upprätthålla kontakten med en etablerad kundbas
  • Generera och aktivera nya affärer inom ditt säljområde på en självansvarig bas.
  • Presentation av företagets tjänster och produktportföljen inom kretskortsteknik på kundens webbplats.
  • Kommunicera professionellt och aktivt med kunder och interna gränssnitt.
  • Ge råd och stöd till kunder för att hitta den bästa lösningen.
  • Förberedelse och uppföljning av kundbesök från hemmakontoret.

Bakgrund, utbildning och kompetens

För att lyckas som Fältsäljare har du minst 3-5 års erfarenhet av försäljning och du har ett tekniskt kunnande. Du har en stark kommunikationsförmåga och är kundorioenterad. Vi ser gärna att du har förmågan att arbeta lösningsorienterat och självständigt men trivs även bra med att arbeta i ett team. Du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska. Det är meriterande om du har en kommersiell och/eller tekniska studier eller liknande utbildning. Du ska kunna föra en dialog på hög teknisk nivå med företagts kunder.

Din profil

Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett företag med tydliga mål och ett högt engagemang. Du är en resultatorienterad säljare som arbetar från strategi till genomförande på ett strukturerat sätt för att nå affären. Som person är du social och kommunikativ vilket resulterar i goda och långsiktiga samarbeten med dina kunder. Du har ett starkt driv och en förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du trivs med att arbeta i en global miljö.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin