Konsultchef

A-Talent Tech

På A-Talent Tech är vi specialister på rekrytering och konsultuthyrning av teknisk kompetens och har funnits på marknaden sedan 2005 (tidigare Snille Bemanning). Vi tror på att du som individ är viktig och kommer göra skillnad i bolaget. Vi tror även att frihet under ansvar är ett vinnande koncept och erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan jobba både hemifrån och från våra moderna kontor i WeWorks lokaler mitt i Stockholm. Vi strävar ständigt efter att nå våra mål med högsta kvalitet men det är samtidigt lika viktigt att vi har kul och mår bra på jobbet.

A-Talent Tech ingår i koncernen A-Talent Group där ytterligare specialiserad kompetens inom rekrytering och executive search återfinns inom branscherna samhällsbyggnad och finans. Tillsammans har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Rollen

Som konsultchef har du en nyckelroll i företaget och arbetar i ett nära samarbete tillsammans med rekryteringskonsult och researcher. Arbetet är varierande men innebär framför allt att skapa långvariga relationer hos både våra konsulter och samarbetspartners. Ansvarsområdet består bland annat av:

  • Bygga nätverk med kunder och konsulter
  • Aktivt arbete med ledarskap för konsulter
  • Framtagning av kravprofil tillsammans med kund
  • Annonsering, urval och intervjuer
  • Driva och utveckla affären

Vem du är

För att lyckas i rollen som konsultchef behöver du framför allt tycka om kontakten med andra människor men också vara affärsdriven och lösningsorienterad och kunna arbeta proaktivt för att driva processer självständigt från start till mål.

Vi tror att du kan ha tidigare erfarenhet som konsultchef eller en annan roll inom försäljning eller ledarskap men är inget krav. Det viktigaste för oss är inte dina tidigare erfarenheter utan att du har viljan och drivet. Självklart kommer vi finnas där för att lära dig allt du behöver kunna.

Tillträde

Snarast/enligt överenskommelse 

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Lindahl på 0709 176 757 alternativt maria.lindahl@asearch.se

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin