Projektchef

Airteam Thorszelius är ett väletablerat företag i Uppsala med ett gott rykte. Bolaget hette tidigare Thorszelius ventilation och service och startades 1999 av Mats Thorszelius. Airteam Thorszelius jobbar med ventilation, montage, projektledning, OVK-behörigheter, certifieringar med mera. Bolaget blev en del av Airteam koncernen 2019. Affärsidé i dag är att jobba med stora återkommande kunder med avtal, kunder som väljer oss för att de har förtroende för oss och inte bara lägsta pris.

Projektchef till Airteam Thorszelius

Airteam Thorszelius söker en driven Projektchef som vill vara med och utveckla företaget och bygga upp en entreprenadavdelning med målet att bära sin egen ekonomi inom två år.

Ansvarsområden

Som Projektchef hos Airteam Thorszelius har du en viktig roll inom vår verksamhet i Uppsala med omnejd. Projektchefen arbetar aktivt i kundleden för att skapa de förutsättningar som krävs för att säkra att Airteam Thorszelius är den självklara samarbetspartnern i framtida projekt och avtal. Du har det operativa ansvaret för projekten vilket innebär ansvar över kunduppföljning, ekonomi, framdrift, genomförande, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet.

Arbetsuppgifter

  • Bygga upp en entreprenadavdelning i Uppsala med omnejd.
  • Kunna kalkylera, sälja och driva sina egna projekt med stöd av TVS samt Airteamteknik.
  • Få i gång en ny avdelning men vara lyhörd och känna av så inte den befintliga verksamheten påverkas.
  • Kunna projektera mindre projekt på egen hand.
  • Arbeta självständigt med att träffa kunder, räkna och driva egna projekt.
  •  Personalansvar över entreprenadgruppen.
  • Sälja och räkna entreprenader av viss volym.
  • Sälja och dra in nya affärer.
  • Kontakt med byggare och beställare.
  • Övergripande ansvar för uppföljning av underentreprenörer, kontraktering, utförande och kontrakt.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har kunskap och färdigheter inom byggsektorn såsom arbetsledare/projektledare/kalkylator/säljare med ekonomiskt ansvar. Du har jobbat minst 7-10 års erfarenhet av branschen och vill utvecklas vidare. Du har god datorvana och goda kunskaper inom entreprenadsjuridik och tidplaneringsverktyg samt B-körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större projekt 10 miljoner och mer. Vi söker en person med Civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande examen och ett stort personligt nätverk är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en strukturerad, drivande och proaktiv person med en tydlig och kommunikativ förmåga och trygg i sig själv. Du har även en god affärsförståelse och är affärsmässigt intresserad. Du har lätt för att skapa kontakter och göra nya affärer. Driven och beslutsam person som värdesätter att jobba i ett litet team. Du är ödmjuk och har förmågan att inspirera och leda andra och prestigelös och duktig på att skapa långsiktiga relationer. Du är lyhörd och förstår verksamheten och är van vid att ha ekonomiskt ansvar. Vi söker en person som ska passa in i företagets DNA. Om man trivs med att bygga upp och utveckla något från grunden och där du får komma till ett företag som redan har ett bra rykte och att du är en person som drivs och motiveras av att jobba upp något ”eget” och även få stöttning från det befintliga bolaget så är detta rätt tjänst för dig.

Vad erbjuder Airteam Thorszelius

Vi är det lilla personliga företaget i dagsläget och detta vill vi hålla kvar vid även när företaget ska utökas. Bra insatser belönas och vi bygger upp runt mjuka parametrar med personalen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin