Projektchef till Veidekke

Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger man allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är deras syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Man tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Man driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar till vara på människors olikheter. Man bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK.

I Sverige har man ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

Projektchef

Vi söker en Projektchef inom kommersiella projekt för Region Bygg Väst. Som Projektchef hos Veidekke har du det fullständiga resultatansvaret för flera parallella projekt och kommer att medverka ifrån kalkylskedet till garantitidens utgång för de projekt du ansvarar för.

Du ansvarig för projekten säkerställs med lönsamhet enligt budget och planering samt att arbetet sköts utifrån Veidekkes verksamhetssystem.

Arbetsuppgifter

·      Säkerställa att projektering och produktion bedrivs med rätt förutsättningar och tillräckliga resurser för att uppnå uppsatta mål.

·      Upprätta budget och genomföra prognosarbete, ta fram projektmål, tidplan och handlingsplan samt följa upp dessa.

·      Säkerställa att projektet har rätt resurser och kompetens för att lösa de mål som satts upp och tillförsäkra en långsiktig lönsamhet.

·      Genomföra kontinuerliga produktionsmöten på arbetsplatsen

Kvalifikationer

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning eller motsvarande inom samhällsbyggnad, samt flerårig yrkeserfarenhet som projektchef eller motsvarande närliggande roll i byggbranschen.

Du affärsinriktad med ekonomiskt sinne och erfarenhet av att organisera och driva kalkyl-, projektering och produktionsarbetet.

Din profil

Veidekke är det stora, lilla företaget med muskler, men som alltid låter hjärtat visa vägen. Vi söker dig som håller med om våra värderingar; Profesjonell, Redelig, Entusiastisk och Grensesprengande.

För rollen som Projektchef söker vi en naturlig ledare med ett positivt och coachande förhållningsätt. Du är lyhörd, lyssnande och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du är drivande och affärsinriktad, och ser till helheten kring ett projekt.

Veidekke erbjuder

Veidekke erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt bolag med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar man kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Man har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker man sig genom att arbeta involverande. Man har märkt att när man jobbar involverande får man roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, man får säkrare arbetsplatser och deras kunder blir extremt nöjda.

Ansökan

Frågor om tjänster besvaras av Maria Lindahl, rekryteringskonsult på A-Search, maria.lindahl@asearch.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen att skicka in din ansökan!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin