Projektingenjör

XERVON är en ledande totalleverantör av ställningar och väderskydd till bygg-, anläggnings- och industriprojekt i Sverige. Företaget använder ställningsmaterial och utrustning från de ledande tillverkarna och har egna depåer på 5 platser i landet. XERVON har kunskap och resurserna att hyra ut och montera ändamålsenliga ställningar och väderskydd för såväl komplexa som riktigt stora och tidskritiska bygg-, anläggnings-, renoverings- och revisionsprojekt.

Företaget har som mål att vara Sveriges tryggaste ställningsföretag. För detta krävs målmedvetenhet och metodiskt säkerhetsarbete, ansvarstagande i alla led och vilja att utvecklas och ha mod att säga ifrån. XERVON kompromissar aldrig när det gäller deras egen, kollegors eller deras kunders säkerhet.

XERVONS ägares ledord för alla verksamheter är ”Working for the Future”. Det betyder för personalen på XERVON i Sverige att varje dag gå stolt till jobbet och göra sitt yttersta. I en byggbransch i stark förändring står företaget trygga och dom använder all sin kunskap, säkerhetstänkande och kreativitet när de målmedvetet bidrar till att utveckla sina projekt, arbetsplatser och bransch.

XERVON SWEDEN grundades 1993 och ingår sedan 2012 i Tyska XERVON i REMONDIS koncernen.

Projektingenjör till XERVON

Projektingenjör är en ny spännande tjänst på företaget med stor utvecklingspotential.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Bereda och planera de större projekten.
 • Öppen för resor mellan regionerna.
 • Leda ”Tech-Tuesday” och utvecklingen av BIM verktyg och andra operationella IT-stöd.
 • Bygga upp beredningsprocessen baserat på BIM och andra IT-verktyg.
 • Få projektet uppritat i BIM.
 • Säkerställa dimensioneringshandlingar för projekt inkl. statiska beräkningar.
 • Bereda projektet i ställningsloggen.
 • Säkerställa tidsplaner.
 • Säkerställa att ackordsunderlag upprättas alt. underlag för att anlita UE.
 • Delta i utvecklingen av Xervons operationella processer.
 • Utveckla regionerna operationellt.

Erfarenhet och kunskap

Du som söker bör ha goda kunskaper av BIM samt behärska flytande engelska och tyska i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i Officepaketet och B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person är du en social, utåtriktad och orädd person som är självgående. Du är resultatinriktad och har en vilja att verka operativt och att driva saker framåt. Du är en visionär som ser möjligheter och har rätt inställning. Du tycker om att skapa goda relationer och förstår att ett gott samarbete är viktigt för både trivseln och slutprodukten.

Vad erbjuder XERVON

XERVON erbjuder erfarna och dedikerade kollegor. Du får stort ansvar på ett stort bolag med många resurser och har möjlighet att göra karriär i en global koncern. Du får verka i hela Sverige i en internationell miljö och får möjligheten att vara med och forma din roll utifrån erfarenhet och kunskap. Projektingenjör är en ny spännande tjänst på företaget med stor utvecklingspotential.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin