Projektledare Fastighetsutveckling

Sparre Vreede Partners AB grundades med ambitionen att erbjuda förstklassigt stöd till fastighetsutvecklare och investerare när det gäller utredningar och genomförande av fastighetsutvecklingsprojekt. Vår kompetens spänner från detaljplaneprocessen till det faktiska byggandet, och helhetssynen är vad som särskiljer oss. Tack vare vår bredd kan vi genom hela processen se till att värden maximeras och kostnader minimeras. Allt i nära dialog och samarbete med vår uppdragsgivare. Projektledning, projekteringsledning, kalkylering och byggledning, allt ryms under vårt paraply. Vi utför uppdrag på konsultbasis och/eller som entreprenörer. Vårt flexibla affärsupplägg gör att vi kan hjälpa våra uppdragsgivare på bästa sätt i varje uppdrag.

Koncernens konsulttjänster är samlade i systerbolaget SVQ ( Sparre Vreede Engqvist AB), främst inom kommersiella fastighetsprojekt och stadsutvecklingsprojekt där vi samlat spetskompetens inom olika delar av fastighetsutvecklingsprocessen – från idé till slutfört projekt.

Projektledare Fastighetsutveckling SVQ

Bolaget är inne i en tillväxtfas och siktar mot att bygga upp ett starkt konsultteam inom projektutveckling, projektledning och stadsbyggnad dom kommande åren. Fokus är på kvalitet i leveranserna och långsiktiga relationer med bolagets kunder som främst är fastighetsbolag och kommuner. För att förstärka den befintliga organisationen söker vi därför en Projektledare Fastighetsutveckling till SVQ.

Ansvarsområden 

I rollen som projektledare är du med och driver, tillsammans med övriga kollegor, utvecklingen av det som rör fastighetssidan där du på ett självständigt sätt leder fastighetsutvecklingsprojekt åt kund från koncept till färdigställandet. Du medverkar i tidiga skeden med kalkyl och utformning av produkt i nära dialog med kund, hyresgäst, arkitekt samt säkrar optimering av framtagna koncept. Du säkerställer ekonomin i projekten parallellt med en gedigen kvalitetsuppföljning. Rollen innefattar en hög marknadsnärvaro i syfte att tillföra nya projekt till organisationen. 

Arbetsuppgifter 

Som projektledare har du ett stort och brett ansvar innefattande: 

 • Att självständigt kunna leda fastighetsutvecklingsprojekt åt kund,  
 • Projektledning av fastighetsprojekt från koncept till färdig inflyttad byggnad. 
 • Kalkyler, tidig utformning av produkt i samband med kund, hyresgäst och arkitekt, utveckling och optimering av framtagna koncept. 
 • Leda arbetet med framtagande av ritningar, förfrågningsunderlag, upphandling av entreprenörer 
 • Projekteringsledning och BAS-P uppdrag 
 • BAS-U uppdrag 
 • Ekonomisk uppföljning av projekt och rapportering internt och till kund 
 • Leda arbetet med kvalitetsuppföljning av upphandlade entreprenörer 
 • Leda och delta på bygg-, projekterings- och samordningsmöten m.fl under produktionsfasen 
 • Avstämningsmöten med kund och hyresgäster 
 • Planera, leda och genomföra förhandlingar 
 • Kontakt med myndigheter för att säkerställa erforderliga bygglov, tillstånd som krävs för projektens framdrivande. 

Utbildning

Du har en akademisk utbildning, gärna Civilingenjör inom Samhällsbyggnad, Väg och Vatten eller Lantmäteri alternativt en högskoleutbildning inom motsvarande. 

Erfarenhet 

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som projektledare inom projektutveckling. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi samt besitter en god förhandlingsvana. Körkort är ett krav för tjänsten. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är en prestigelös, entreprenöriell person som stimuleras av att driva lönsamma projekt och uppskattar resan mot målet. Vi anser att du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt både ur ett kortsiktigt samt långsiktigt perspektiv. Du är driven och affärsmässig person som inger förtroende. Som person är du öppen och social med en god förmåga att kommunicera på olika nivåer med såväl entreprenörer, kunder och andra samarbetspartners. 

Fördelar med tjänsten 

Hos SVQ får du möjlighet att utveckla det du är bra på. Du erbjuds en roll i ett entreprenöriellt bolag där du får möjlighet till ett självständigt, utmanande och varierande arbete. Du blir en del av ett team med ett stort engagemang där alla tar ett individuellt och affärsmässigt ansvar och bidrar till sin egen och bolagets utveckling. Du erbjuds en roll i ett bolag som har högt i tak och där alla är välkomna. 

Ansökan 

Rekryteringen hanteras av A-Talent Search AB, www.asearch.se. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@asearch.se. 

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin