Projektledare VS

Projektledare VS till Umia

Just nu söker Umia en erfaren och ansvarstagande Projektledare inom rörteknik för att utöka teamet i Malmö.

Ansvar och arbetsuppgifter

 • Planera, leda och samordna projekten samt säkerställa att rätt resurser och befogenheter är tillgängliga.
 • Delta aktivt i projekten och ansvara för nödvändiga åtgärder.
 • Att med utgångspunkt från entreprenadavtal ansvara för projektets tekniska och ekonomiska genomförande.
 • Verka för merförsäljning i kombination med god kundrelation.
 • Visst personalansvar ingår i rollen.
 • Arbeta enligt Umiamodellen och samverka mellan alla tekniker (UTK, EL, VE, VS,).
 • Grundkompetensen ska vara inom rörteknik/VVS men utöver detta får du möjlighet att utvecklas inom övriga teknikområden.
 • Tekniskt och ekonomiskt ansvar i projekten.
 • Du har många kontakter internt och med uppdragsgivare samt andra entreprenörer och intressenter.
 • Delta vid slutbesiktningar.

Målet är att sätta Umia på kartan och arbeta i framtagna processer, Umiamodellen och att slutföra riktigt bra projekt.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig med VS-utbildning eller VVS-ingenjörsutbildning (VVS-certificat) som har cirka 5 års erfarenhet av projektledning inom rörteknik exempelvis som ledande montör. Du har en god kunskap i rörteknik och känner dig trygg inom projektledning. Kunskap inom entreprenadsjuridik och kalkylering är meriterande. Du är flytande i svenska (tal och skrift) samt har god datorkunskap och kännedom i Office-paketet samt systemkunskap.

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv och tydlig ledare med god samarbetsförmåga. Du ska kunna samverka mellan olika teknikområden men även kunna samarbeta med kunder/beställare och medarbetare. Då arbetet innebär ansvar över bland annat beställningar, leveransplanering och ekonomisk planering behöver du vara strukturerad i ditt sätt att arbeta och ha god rutin på dokumentation. Du är lösningsorienterad och analytisk som person och är bra på att kunna ta tag i uppkomna problem och vara villig hitta alternativa vägar. Du är lyhörd för andras åsikter och kan anpassa dig efter deras förslag/idéer.

Om Umia

Umia grundades 2010 och är en koncern som är drivande inom installationsbranschen. Umia Syd AB är en del av den starkt växande koncernen som har cirka 850 medarbetare i lokalägda dotterbolag från Luleå i norr till Ystad i söder. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder kronor. Koncernbolag är Umia Sweden AB med huvudkontor i Umeå. Umia Syd AB är en del av Sydregionen som innefattar två bolag, Umia Syd AB och Umia Ystad AB. I Skåne är vi ca 200 anställda och har kontor i Malmö, Ystad och Simrishamn. Umia Syd AB har sitt huvudkontor i Malmö. Koncernen bygger på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande. Detta sammanfattas i ett ord som blivit ett begrepp i branschen: Umiamodellen. Med erfarenhet, teknisk kompetens och gränsöverskridande samarbete inom verksamhetsområdena rörteknik, fläktteknik, elteknik, energiteknik, reglerteknik, sprinklerteknik, säkerhetsteknik och teknikkonsult skapar Umia resurs- och energieffektiva installationslösningar för framtiden.

Hållbarhet

Hos Umia spänner hållbarhet över miljömässiga, ekonomiska, samhälleliga och etiska frågor. Det är ett omfattande arbete som sker lokalt i varje bolag och i samarbete med vår delägare Alder som har mycket samlad kompetens inom området. Alder är ett nordiskt investeringsbolag som engagerar sig i bolag som kan bidra till lösningar till de utmaningar världen står inför. Målet är att skapa bästa möjliga förutsättningar för långsiktig utveckling av hållbara teknikföretag. Med det menas företag vars produkter eller tjänster levererar en tydlig miljövinst eller effektivare utnyttjande av knappa resurser. Umia ska vara branschledande inom resurs- och energieffektivisering och därmed bidra till utvecklingen av ett globalt hållbart samhälle. Det gör vi tillsammans genom vår unika och tekniköverskridande arbetsmetodik Umiamodellen.

Umias kärnvärden

 •  Vi-känsla
 •  Innovation
 • Professionalism
 • Effektivitet

Vad erbjuder Umia

Umia är ett starkt växande företag och du får komma in och bygga upp organisationen med fokus på Umiamodellen. För rätt person finns det stora möjligheter att växa inom koncernen, både vertikalt och horisontellt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin