Projektledare WTS AB, en del av BKtech Group

World Thermal Service (WTS AB) hjälper sina kunder att konvertera från fossil energi till förnybar och fossilfri bioenergi. Kunderna finns inom processindustrin, energiföretag, pelletsindustrin och massa- och pappersföretag. Behovet av att ställa om till fossilfri bioenergi är stort idag och WTS växer snabbt för att möta detta behov. Just nu befinner sig WTS, och moderbolaget BKtech Group, i en spännande tillväxtresa och expanderar även utanför Sveriges gränser. 

Placeringsort är primärt Norrköping eller Göteborg.

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och bidra till en fossilfri framtid, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Rollen som projektledare

I rollen som projektledare axlar du en viktig roll i de energikonverteringar som görs på både större och mindre energianläggningar samt installering av multibränslebrännare för nya installationer, både i Sverige och utomlands.

Du kommer att leda projektteam och ansvara för att projekten utförs i enlighet med överenskommen budget, med rätt kvalitet och inom utsatt tid. Du är med från tidigt skede, koordinerar, driver och säkrar utvecklingen av projektet på ett produktivt och kostnadseffektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer.

Dina kollegor är ett prestigelöst gäng och du samarbetar ofta med flera delar av koncernen, för att driva projekten framåt.

Profilen

Vi söker dig som är en lagspelare med förmåga att skapa förtroende och engagera andra. Som person trivs du med att jobba både självständigt och i grupp. Du är resultatinriktad och din mycket goda kommunikationsförmåga gör att du samordnar dina projekt på ett tydligt sätt. Du har en god helhetssyn och arbetar strukturerat för att hålla deadlines. Du är nyfiken, lyhörd och tycker om att, tillsammans med andra, hitta de bästa lösningarna för kunden.

I övrigt söker vi dig som har:

• Flera års erfarenhet som projektledare. 

• Erfarenhet av internationella projekt är meriterande.

• Du har kompetens inom energiområdet. 

• Om du har kompetens inom bioenergi, förbränning, pannor och energianläggningar så är det meriterande.

• Utbildning inom relevant tekniskt område på högskolenivå är meriterande. 

• Dina kunskaper i svenska och engelska är goda, såväl muntligt som skriftligt. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar WTS AB med A-Talent Search. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@atalent.se eller researcher Isabella Katz, isabella.katz@atalent.se. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail.

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin