Rekryteringskonsult A-Search

A-Search

A-Search är ett av Sveriges mest erfarna Executive Search-bolag och har funnits på den svenska marknaden sedan -91. Våra konsulter har lång erfarenhet av Executive Search och har under åren byggt upp en gedigen kunskap om olika branscher och organisationer för en lyckad rekrytering. Vi har kontor i Stockholm, Halmstad, Göteborg och Malmö.

Mångfald är en viktig fråga och vi är en av initiativtagarna till Diversity Charter Sweden med målet att engagera bolag att aktivt söka ett framgångsrikt och konkret sätt att arbeta med mångfald. Vi är bollplank till våra kunder i frågan och vi vill visa på styrkan att stärka konkurrenskraften och affärsnyttan i organisationer. www.diversitycharter.se

A-Search är en del av A-Talent Holding Sweden AB med verksamhet inom Executive Search, Rekrytering, interim och Bemanning i stora delar av Sverige. I företagsgruppen ingår A- Search, A- Finance, A-Talent Tech Management Sweden AB, A-Staffing samt Taplow Sweden. Läs mer om oss på www.asearch.se

Rekryteringskonsult inom exekutive search

A-Search befinner sig i en viktig fas i sin tillväxt och nu behöver vi bli fler experter för att kunna möta marknadens behov där efterfrågan på våra tjänster växer. Vi söker därför en ny rekryteringskonsult för att utöka teamet i A-Search . För denna roll finns möjlighet att utgå från något av våra kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Som rekryteringskonsult driver du rekryteringsprocesser från början till slut och till din hjälp har du tillgång till vårt varumärke, våra eminenta researchers samt vårt sourcing- och rekryteringssystem.

Arbetsuppgifter          

  • Du driver dina egna affärer och arbetar affärsorienterat med projektets alla delar. Du gillar konsultrollen, där den rådgivande delen är en självklarhet, både gentemot kund och kandidat.
  • Driva rekryteringsprocesser från början till slut
  • Upprätthålla och bibehålla en konsulterande relation med kund

Utbildning

Vi söker dig som har lämplig akademisk bakgrund med erfarenhet av rekrytering.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig med erfarenhet av att driva egna rekryteringsprocesser från projektstart till leverans. Du är väl bekant med vad som krävs för att upprätthålla kontinuerlig, god relation med kund såväl som kandidaterna i dina processer. Du är van vid att jobba med rekryteringar som kräver att du nyttjar både befintligt kontaktnät och jobbar uppsökande (med exempelvis Linkedin som verktyg).

Du är även van att arbeta med rekryteringar av företrädesvis chefer eller specialister och känner dig trygg med tekniskt komplexa roller.

Erfarenhet från verktyg inom personlighetsbedömning är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du självgående och trivs med stor frihet under ansvar. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor.

Du är analytisk, kommunikativ och gillar att jobba i team.

Vad vi erbjuder

  • Fräscha kontor på centralt läge i Malmö, Stockholm och Göteborg
  • Aktiviteter tillsammans med övriga koncernbolag runt om i Sverige
  • Möjlighet att jobba delvis hemifrån
  • Karriärsutveckling inom företaget
  • Friskvårdsbidrag
  • Månadsbonus

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Lindahl på 070- 9176757 eller maria.lindahl@asearch.se .Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin