Senior Projektledare

Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare och i stark tillväxt. Vi söker nu en senior projektledare med erfarenhet av bostadsutveckling till Nordr i Stockholm. Projektportföljen utökas och vi söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa och aktivt bidra till att skapa nya bostäder.

I rollen som projektledare på Nordr driver du projekten med kunden i fokus. Du är ansvarig för projekt från tidigt skede till färdigt projekt. Du tar ägarskapet över investeringskalkylen och driver genomförandet framåt med entreprenörer som du handlar upp. Du har även en nära dialog med interna specialistfunktioner som försäljning, kundkoordinatörer, marknadskommunikatörer, ekonomer mfl. I de tidiga skedena samarbetar du nära projektutvecklare.

Dina ansvarsområden:

  • Strukturerat och kontrollerat styra och driva flera parallella projekt/etapper av hög komplexitet/affärsvolym med ett tydligt kund- och produktfokus.
  • Projektgruppens målsättning är att leverera i enlighet med kundavtal utifrån ekonomi, tid och kvalitet. Du förväntas bidra med din erfarenhet och spetskompetens för att stötta andra i projekten.

Dina kvalifikationer & egenskaper:

  • Bostadsproduktion från byggherresidan och har tidigare drivit totalentreprenader.
  • Du har erfarenhet och stort engagemang för att leda framgångsrika team, erfarenhet av ekonomistyrning samt god förståelse för projektekonomi och bostadsaffären.
  • Vi ser gärna att du har relevant högskole-/universitetsutbildning, t ex Civilingenjör Samhällsbyggnad, Högskoleingenjör eller motsvarande.
  • Du har också ett engagemang för hållbarhetsfrågor
  • För tjänsten krävs det god kommunikativ förmåga samt erfarenhet och förmåga att hantera många olika kontaktytor, såväl internt som externt. Du är en engagerad och ansvarstagande ledare med god samarbetsförmåga. 
  • Du är trygg i dig själv, tydlig och lösningsfokuserad. Du är affärskunnig, resultatorienterad och kan hantera affärsrisker och du strävar mot dina mål med stark drivkraft.

Ansökan

Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar Nordr med A-Search och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på  helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221

Vi är Nordr – en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare.Nordr ägs av ett konsortium av starka och framgångsrika norska investment- och fastighetsbolag som köpt Veidekke Eiendomsverksamheten. Nordr utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i så väl Norge som Sverige. Stockholm, Göteborg och Malmö är några av de städer Nordr har haft möjlighet att sätta positiva landmärken på. Nordr har över 190 anställda, 25 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning och cirka 160 projekt med 18 800 bostäder under utveckling.

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin