Senior Projektledare Transaktioner

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivarföretag. Drivna av idéer, expertis och engagemang skapar vi lösningar som förbereder våra kunder för framtidens fastighetsfrågor. Tillsammans skapar vi en kultur där du är en värdefull tillgång i ett företag i världsklass och där dina idéer driver värde för våra kunder. Cushman & Wakefield finns i cirka 70 länder, har 50 000 anställda och omsatte 9,4 miljarder USD 2021. I Sverige representeras vi av ca 70 medarbetare placerade på kontor i Göteborg, Malmö, Norrköping och Stockholm.

Senior Projektledare Transaktioner

För Cushman & Wakefields räkning söker vi nu en senior medarbetare och projektledare transaktioner till affärsområdet Capital Markets i Stockholm.

I rollen ansvara du för:

  • Affärsgenerering av uppdrag, både nationellt och internationellt.
  • Projektgenomförandet, projektledning av köp, sälj samt bolagsaffärer inom Capital Markets.
  • Genomförande av strategisk rådgivning mot kunder med fokus på främst Stockholmsmarknaden.
  • Guidning av delar av Capital Markets personal, i projekten samt även som senior förebild i alla sammanhang. 
  • Genomförande av olika analyser av mikro- och makromarknaden, som t ex finansiella, marknads- och strategiska analyser.
  • Ledning av framtagande av analysmaterial, pitchmaterial, marknadsdata och rapporter.
  • Att samverka och koordinera transaktionsarbetet både internt och med andra parter i samband med nya affärer.
  • Att driva förhandlingar framåt.
  • Etablering och utveckling av relationer med fastighetsägare och investerare.
  • Att delta i kvalitetsledningsarbete som genomförs inom Capital Markets samt i utvecklingen av verksamheten vad avser produktutveckling och kvalitetsarbete inom befintliga produkter och deras utförande.

Din profil

Du har relevant akademisk examen, t ex civilingenjör inom samhällsbyggnad, civilekonom eller motsvarande.

Du har minst 7-10 års erfarenhet av fastighetstransaktioner.

Du har ett stort intresse och mycket god förståelse för fastighetsbranschen samt god insikt i vad som skapar fastighetsvärde i samband med en fastighetstransaktion.

Du har god förmåga att identifiera affärsmöjligheter samt på ett målinriktat sätt ta dessa vidare och du har ett upparbetat nätverk inom fastighetsbranschen.

Du har erfarenhet av helhetsansvar och projektledning av transaktionsprocessen, från identifiering av potentiell affär till genomförd transaktion i samband med uppdrag inom köp- och säljrådgivning. Du har goda kunskaper vad gäller hantverket i processens olika delar.

Du är en skicklig förhandlare och har goda kunskaper inom fastighetsjuridik, fastighetsekonomi och –värdering.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och resultatinriktad och bra på att skapa och utveckla relationer och nätverk. Du är en lyhörd lagspelare med god förmåga att leda projektgrupper. Du driver projekten framåt på ett proaktivt och kreativt sätt. Du har god analytisk förmåga, lätt för att lösa problem och fatta beslut och du tar ansvar på ett serviceinriktat sätt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cushman & Wakefield med A-Talent Search. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@asearch.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin