Talent Sourcer till A-Talent Group

A-Talent Group växer och söker därför en Talent Sourcer på heltid för att utöka A-Talent Search teamet i Stockholm. Som Talent Sourcer kommer du jobba med search och headhunting inom chefs- och specialisttjänster. Du blir en del av ett målmedvetet och engagerat team där du verkligen får chansen att bli specialist inom bland annat chefsroller, projektledare och inköpare. Du får en nyckelroll i företaget där du ingår i ett team av fyra andra Talent Sourcers och arbetar i ett nära samarbete med gruppen av rekryteringskonsulter. Du kommer ha stor frihet i ditt arbete och få jobba kreativt med headhunting, i en organisation med korta kommunikationsvägar och stor möjlighet att påverka.

Ansvarsområden        

 • Framtagning av kravprofil tillsammans med rekryteringskonsult och kund
 • Kartläggning av branscher och kandidater
 • Administrering av inkommande ansökningar samt kandidater
 • Telefonintervju med potentiella kandidater
 • Intervjubokning
 • Vara med och driva rekryteringsprocessen från start till mål

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Talent Sourcer hos A-Talent Search drivs du av att ha eget ansvar och du gillar att lägga upp arbetet själv efter vad som behöver göras. Självklart kommer vi vara till hjälp och samarbete är A och O i arbetet men det är viktigt att du kan och trivs med frihet att prioritera veckan efter de mål som är satta. Vi tror att du som person är nyfiken, analytisk, kommunikativ och gillar att samarbeta.

Utbildning

Du har en eftergymnasial utbildning (högskola eller universitet) samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet och kunskap

Tidigare erfarenhet av rekrytering, sälj eller search är meriterande, men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

 • Fräscha kontor i United Spaces lokaler mitt i Stockholm
 • Aktiviteter tillsammans med övriga koncernbolag runt om i Sverige
 • Möjlighet att jobba remote eller från våra kontor i Göteborg och Malmö
 • Karriärsutveckling inom företaget
 • Friskvårdsbidrag
 • Månadsbonus

Tillträde

Flexibelt startdatum

A-Talent Search

A-Talent Search är ett av Sveriges mest erfarna executive search-bolag och har funnits på den svenska marknaden sedan -91. Våra konsulter har lång erfarenhet av executive search och har under åren byggt upp en gedigen kunskap om olika branscher och organisationer för en lyckad rekrytering av chefspositioner och specialisttjänster. A-Talent Search ingår i koncernen A-Talent Group där ytterligare specialiserad kompetens inom rekrytering och executive search återfinns inom branscherna ekonomi/finans och teknik. Koncernens bolag finns representerade på flera ställen runt om i Sverige, bland annat med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tiina Rajala på 0708 95 36 46 alternativt tiina.rajala@atalent.se

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin