Teknisk Chef Maskinkonstruktion

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. Vi verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.

AH Automation grundades 1944 och har idag 70 anställda. Huvudkontoret ligger i Kungshamn och säljkontoret Service och support i Göteborg. Våra kunder finns både lokalt, övriga Sverige och Norden. Installationer runt om i världen.

Hos oss har du chans att få arbeta tillsammans med hängivna kollegor som är professionella, erfarna och som brinner för att ta fram branschens bästa lösningar inom automation. Vi är alla lyhörda för våra kunders behov och ser deras utmaningar som våra.

Vår företagskultur präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang.

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet i teamet som består av fyra personer utöver dig själv.
  • Du deltar aktivt i projekt och säkerställer att de tekniska lösningarna är funktions- och kvalitetssäkrade. Våra maskiner ska uppfylla maskindirektivet och ofta CE-märkas vilket gör att det är ett område som du också måste behärska. Samarbetet mellan de olika funktionerna såsom elkonstruktion, programmering och montage är avgörande för att projekten ska bli lyckosamma.
  • Du ansvarar för ett kontinuerligt förbättringsarbete och upprättar/förfinar rutiner, instruktioner och checklistor tillsammans med dina medarbetare på avdelningen.
  • Du är delaktig på kundmöten (projektmöten). 

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig med en teknisk högskoleutbildning. Du har minst 10 års erfarenhet och kunskap av maskinkonstruktion och ett stort tekniskt intresse. Du är en drivande och noggrann person samt prestigelös. Vi söker dig som gillar att jobba i team och med förmågan att ta beslut och vara handlingskraftig.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt och som kan ta egna initiativ. Du är engagerad i ditt arbete och ett genuint teknikintresse. Du trivs med att arbeta både i team såväl som självständigt. Vi söker dig som är driven, självgående, resultatorienterad och har en positiv syn och ett tydligt fokus på hög kvalitet. Vi ser att du är en empatisk kommunikatör som kan se saker från den andra personens synvinkel. Vi ser att du har en stark arbetsmoral och lagspelarmentalitet.

Vad erbjuder AH Automation

Bolaget erbjuder:

  • Korta beslutsvägar.
  • Du blir en del av ett företag med lång erfarenhet med bred och djup kunskap i branschen.
  • Du erbjuds en utvecklande roll i ett bolag i ständig förändring.
  • Vi erbjuder dig en spännande och rolig tjänst i ett bolag som snart fyller 80 år. Här finns lång erfarenhet inom automationslösningar med referenser från ett stort antal kunder inom framför allt svensk industri.
  • Du kommer vara en viktig del i företagets vidare utveckling och är naturligtvis en del av ledningsgruppen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@atalent.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin