VD-Assistent till WA3RM

Vill du vara med på resan i ett snabbväxande bolag inom ett av framtidens viktigaste branscher? Till vår samarbetspartner WA3RM rekryterar vi nu en VD-Assistent för ett interims/konsultuppdrag med placering i Malmö.

WA3RMs affärsidé är att fånga upp överskottsflöden i form av spillvärme från stora industrier och återanvända dessa i bland annat livsmedelsproducerande företag. WA3RM fokuserar på stora, energiintensiva industrier med en välutvecklad och effektiv verksamhet. Industrierna ger ett stadigt flöde av överskottsflöden som innebär utmaningar när det gäller hållbarhet och som ofta är kostsamma för branschen att hantera själva. Dessa flöden kan utgöra viktiga resurser för externa aktörer, vilket är en av de centrala aspekterna av vad WA3RM erbjuder.

VD Assistent

I denna roll ligger ditt fokus på att avlasta VD i det dagliga arbetet. I din roll bidrar du till att prioritera, strukturera upp och hjälpa till med allt som resulterar i en mer effektiv arbetsdag.

Arbetsuppgifterna är varierande men inkluderar bland annat;

  •      Kalenderplanering och mötesbokning
  •      Protokollförande
  •      Administration av bolags- och styrelsedokument

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från liknade roller sedan tidigare.

Vi ser gärna även att du;

  •   Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  •   Har tidigare erfarenhet av en administrativ/koordinerande/samordnande roll
  •   Har god systemvana och kunskap i Office-paketet

Din profil

Vi söker dig som har förmågan att hantera många parallella arbetsuppgifter. Du trivs med att vara spindeln i nätet och kommunicera med många kontaktytor samtidigt som du strukturera upp arbetet på ett effektivitet sätt.

.

WA3RM erbjuder

Hos WA3RM erbjuds du möjligheten att få arbeta hos ett bolag med lösningar inom hållbarhet och energi som ligger i framkant.

Du erbjuds möjligheten att vara en del i expansivt bolag med arbetskollegor som brinner för det man gör och som stöttar varandra till framgång. Inom WA3RM finns fina utvecklingsmöjligheter över tid då bolaget har tydliga strategier och mål att växa.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Lindahl på 0709 176 757 alternativt maria.lindahl@asearch.se

Ansökan

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor kontakta rekryteringskonsult Maria Lindah på mail; maria.lindahl@asearch.se eller tel 070-9176757.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin