Förvaltningsanvarig Kontor i Sickla

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision – Alla vill leva i vår stad.

Sickla

Sickla är idag arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. Nybildade techbolag och internationella industrijättar inspireras av varandra i livfulla kvarter där moderna kontor samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service. Flera byggprojekt är i gång och i och med att tunnelbanan förlängs till Sickla finns det ännu större möjligheter att utveckla stadsdelen. I en banbrytande satsning har Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City i just Sickla – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. Det nya området kommer att erbjuda en pulserande, urban miljö med en mix av arbetsplatser, bostäder, restauranger och butiker, allt uppfört i trästomme. 

Nu söker vi en Förvaltningsansvarig Kontor

Som Förvaltningsansvarig Kontor arbetar du parallellt med Förvaltningsansvarig Handel och rapporterar till Fastighetschef, övergripande ansvarig för Fastighetsområde Sickla. Du bistår Fastighetschefen i arbetet med att fatta affärsmässiga beslut och säkerställa god lönsamhet för ca 200 000 kvm inom segmentet kontor och skolor. I takt med att Wood City byggs kommer kontorsytorna i beståndet att utökas med ca 250 000 kvm.

Kontorshyresgästerna i Sickla är allt från enmansbolag till stora industrijättar och i beståndet ingår även 7 gymnasieskolor. Du arbetar nära dina hyresgäster, förstår deras behov och säkerställer möjligheten att tillsammans med kunden skapa långsiktiga lösningar.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Bistå i utformning av affärsplan, budget och prognoser för förankring hos Fastighetschefen. 
 • Samarbeta för att säkerställa att budget och årsplaner uppnås.
 • Proaktivt arbeta med uthyrning av kontor för att nå uppsatt budget.
 • Utveckla och upprätthålla starka kundrelationer och agera som huvudansvarig för samtliga kontorshyresgäster.
 • Sträva efter hög kundnöjdhet genom att säkerställa att hyresgästerna får rätt hyra, storlek och läge på sina lokaler.
 • Tillsammans med driften, säkerställa att kvalitén och miljön i husen efterlevs.
 • Ansvara för hyresgästrelationer inklusive omförhandlingar och kundvård.
 • Informera hyresgäster regelbundet och arrangera kundevent.
 • Bidra till en positiv arbetsmiljö baserad på förtroende, stolthet och gemenskap.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har:

 • Minst 5 års erfarenhet av fastighetsförvaltning, som förvaltare av kontors- och/eller samhällsfastigheter
 • Erfarenhet av omförhandlingar
 • God förståelse för förvaltningsaffären
 • Mycket gott affärsmannaskap
 • Erfarenhet av att medverka i projekt och/eller bygga en plats är meriterande
 • YH-utbildning inom förvaltning eller motsvarande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan att arbeta strategiskt och analytiskt mot uppsatta mål. Du arbetar proaktivt och är självgående med tydligt fokus på resultat. I kundrelationer utmärker du dig och visar upp stark servicekänsla. Du har god samarbetsförmåga, både internt och externt och även ledarförmåga. Du kommunicerar effektivt och kan förmedla information. Du tänker innovativt, har ett öppet sinne och är lösningsorienterad. Du är noggrann och har ordning och reda.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med A-Talent Search. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så du är välkommen att ansöka redan idag. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@atalent.se 

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin