Kundtjänstmedarbetare med danska

Areco Profiles är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåtsprodukter och riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna finns i 25 länder. Produktion och försäljningsställen finns i ett flertal europeiska länder.

Areco Profiles har funnits i Malmö sedan 2004 där man har en fabrik för tillverkning av byggplåt och takavvattningsprodukter. Man har även investerat i en ny, toppmodern produktionsanläggning för Sandwichpaneler med mineralullkärna som kommer att ligga i Örkelljunga.

Vi söker nu en kollega till teamet inom kundsupport med placering Arlöv.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Huvudansvaret är att stötta det de interna säljarna samt kunder, och erbjuda 100% service. I denna roll kommer du att jobba nära teamet som jobbar mot den danska marknaden. I arbetsuppgifterna ingår att lägga in-, följa upp- och avsluta order, samt svara på diverse frågor från våra kunder ang. material- och leveransstatus. Du är även involverad i inköpsprocessen.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta en likande roll och med erfarenhet av att jobba med support mot den danska marknaden. 

Du bör ha god systemvana. Meriterande med erfarenhet av att jobba i Monitor ERP System.

Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav, samt goda kunskaper i danska.

 Personliga egenskaper

För att passa in på denna tjänst krävs det att man kan leverera service i världsklass. Flexibilitet är en givenhet. Du gillar ett högt tempo, och är strukturerad och kreativ i att finna lösningar.

Du sätter kunden i fokus och brinner för att ge bästa service.

Areco erbjuder

·      Att vara del av ett gäng med professionella opportunister fulla av energi och framåtanda.

·      Ett starkt och flexibelt bolag som endast ser möjligheter.

·      Att få representera ett av Nordens största varumärke inom byggplåt.

·      En internationell dynamisk miljö där ingen dag är lik den andra, förändring är en självklarhet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Maria Lindahl, maria.lindahl@@atalent.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin