Säljande Projektledare

Vi formar vatten med stål

Ett hantverk från Sverige, skapad för en upplevelse utöver det vanliga. Alla våra pooler är designade helt utan begränsningar för att sömlöst förhöja varje unik miljö. Det är bara dina visioner som sätter gränserna, låt din pool spegla dig in i minsta detalj. I två decennier har vi förädlat stålets obegränsade potential. Med stor flexibilitet och ett öga för detaljer designar vi inte bara pooler, vi skapar hantverk formade efter dina önskemål.

Vår kärna

Allt som är vackert för ögat och rogivande för själen ska hålla för evigt. Därför är alla våra pooler tillverkade av stål, ett ändlöst material sett till både kvalitet, design och hållbarhet.

Oändlig hållbarhet

Tack vare stålets slitstarka material är våra pooler helt täta. De går dessutom att återskapa, återvinna och kräver knappt något av dig. Bara din njutning och välmående.

Säljande Projektledare till SteelPool

SteelPool söker nu en Säljande Projektledare för att utöka sitt försäljningsteam och sin marknadsandel främst i Norden.

SteelPool erbjuder

 • Hos SteelPool får du vara med och arbeta med en spetsleverantör inom rostfria pooler/bassänger och vara en aktiv del i utvecklingen av nya konstruktioner och ny design.
 • Möjlighet till personlig och professionell utveckling då du får hantera olika utmaningar och möjligheter.
 • Du kommer in i ett innovativt framtidsföretag där du får möjlighet att påverka och beslutsvägarna är korta.

Arbetsuppgifter

Som Säljande Projektledare är din huvudsakliga uppgift att självständigt driva och stärka SteelPools affärsmöjligheter inom ditt område. Det innebär att utveckla och förvalta befintliga kundrelationer samt aktivt söka och bearbeta potentiella kunder, som vanligtvis återfinns inom hotell/spa-branschen, entreprenad/offentliga badhus och i lyxsegmentet hos privatpersoner. Tillsammans med VD och en kollega, fokuserad på den nordiska marknaden, sätter ni upp affärs- och säljmål samt planerar kort- och långsiktiga aktiviteter som sedan implementeras individuellt.

I rollen som Säljande Projektledare har du direkt ansvar för att hantera de kommersiella aspekterna gentemot kunden samt genomförandet av sålda projekt, vanligtvis i entreprenadform. En stor del av projektgenomförandet sköts av underentreprenörer, och du har starkt stöd från kollegor både på kommersiell och teknisk nivå. En väsentlig del av tjänsten är att kunna identifiera och sälja in rätt produkt och lösning. Det innebär att du etablerar och underhåller relationer på olika nivåer i kundorganisationen och arbetar nära ledningen, inköpsavdelningen, projektansvariga och underhållspersonal för att tillsammans identifiera framtida behov och önskemål.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker en person med en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens, alternativt någon som har förvärvat liknande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Vi söker en motiverad och drivande individ med erfarenhet inom försäljning och projektledning. För att lyckas behöver du ha uthållighet, hög aktivitetsnivå och handlingskraft. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Erfarenhet inom teknisk försäljning mot industri eller bygg, samt kunskap om offentlig upphandling är önskvärt. Erfarenhet av strategisk marknadsföring B2B, varumärkesbyggande och paketering av erbjudanden är meriterande. Nätverk och erfarenhet från hotell/spa-branschen är också ett plus.

Egenskaper

Vi söker en driven och engagerad individ med ett starkt kontaktnät och vilja att vara en del av en företagsutvecklingsresa. Du är ambitiös och motiverad att driva företaget framåt, med en vilja att överträffa mål och skapa resultat.

Vi ser gärna att du är:

 • Affärsmässig med förmågan att inge stort förtroende.
 • Uttrycker dig väl och har utmärkt kommunikativ förmåga.
 • Skicklig på att skapa och vårda relationer, aktivt nätverkande och upprätthållande av kontakter.
 • Besitter pondus och förmågan att påverka beslut.
 • Driven och målinriktad, strävar efter höga mål och tar på sig utmaningar med iver och fokus.
 • Handlingskraftig och initiativrik, tar snabba beslut och driver aktiviteter mot önskade resultat.
 • Effektiv planerare och organisatör, väljer och prioriterar aktiviteter med omsorg och upprätthåller deadlines.
 • Självgående och ansvarstagande, tar kontroll över sina uppgifter och driver dem framåt.
 • Behärskar engelska både i tal och skrift på en god nivå.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och säljstödsystem.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@atalent.se

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin