Servicechef till Jernforsen

Jernforsen

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till många nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.

Vi har genom vår långa erfarenhet utarbetat system för att optimera lösningarna efter dina önskemål och behov, baserat på allt från bränslekvaliteter till driftspecifika data.

Vi utvecklar, levererar och servar anläggningar från 4 – 30 MW. Anläggningarna drivs med biobränsle, dvs skogsprodukter såsom flis, bark och pellets – med upp till 60% fukt.

Tack vare vår egen personal inom styr och regler kan vi alltid optimera vårt system. Vi använder dessutom av den senaste tekniken för att kunna finjustera och optimera förbränningen.

I och med våra många leveranser ökar stadigt antal kunder som önskar service- och underhåll men även modifieringar på äldre anläggningar.Servicechef

I rollen som Servicechef ansvarar man för teamet inom Eftermarknad. Man har fullt ansvar för personal, budget och affärsutveckling för affärsområdet.

Arbetsuppgifter; 

 • Leda och inspirera ett team av projektledare och tekniker.
 • Vara ansvarig för att sälja eftermarknadsprojekt.
 • Aktivt arbeta för att öka bolagets omsättning och driva utvecklingen av servicetjänsterna.
 • Resa både inom Sverige och internationellt

Erfarenhet

 • Har flera års erfarenhet i en liknande roll, såsom underhållsansvarig eller teknisk chef på ett sågverk, processindustri eller liknande.
 • Har en övergripande teknisk kunskap och förståelse för mekanik, elektronik, processer och styr-regler.
 • Erfarenhet att leda, delegera och fördela arbete inom teamet.
 • Erfarenhet av att jobba med affärs- och kundutveckling med tillhörande säljaktiviteter.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet.
 • Talar flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Innehar B-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, engagerad och som har ett stort tekniskt intresse. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att jobba som ledare med fokus på utveckling av team och verksamheten samt med ett stort kundfokus.

Rollen innebär stort eget ansvar där du har goda förutsättningar att kunna utveckla verksamheten.

Hos Jernforsen får möjlighet att jobba med ett marknadsledande varumärke med en stabil och återkommande kundbas.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Jernforsen med A-Talent Search. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så du är välkommen att ansöka redan idag. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Lindahl, maria.lindahl@atalent.se 

Kontaktperson
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin